ITALIJAN UVEREN: Novak će prestići Federera

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJAN UVEREN: Novak će prestići Federera

Švajcarac još uvek nedostižan sa 20 grend slem trofeja.

Novak Đoković ima priliku da prestigne Rodžera Federera po broju osvojenih grend slem titula. To tvrdi italijanski novinar Stefano Melokaro u intervjuu za ''Svet tenisa SAD'', iako je jasno da Srbinu neće biti lako da to učini. Švajcarac je rekorder sa 20 titula, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đoković stigao do 14 trofeja na najvećim turnirima.

NA OVO SE ČEKALO: Rafael Nadal doneo NAJVAŽNIJU moguću odluku (FOTO)

OSVAJAČ ROLAN GAROSA OŠTAR PREMA SRBINU: Novakova igra mi je pomalo dosadna (FOTO)

- Đoković može da prestigne Federera, ako nastavi da igra ovako neverovatno, jer on je opet gladan trofeja koliko je bio ranije, a takođe saznao je koliko je loše kada se gubi - rekao je Melokaro. - Ipak, on i dalje treba da osvoji sedam grend slem titula, kako bi pretekao Federera, a tu je i Nadal, kao i svi ostali.

POVRATAK OTPISANOG: Srpski teniser dobio poziv za učešće na Otvorenom prvenstvu AUSTRALIJE (FOTO)

Prva prilika za Đokovića da se približi Federeru biće već na Australijan openu, gde je najbolji srpski teniser već  osvajao trofej šest puta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.