IAKO OVA JOŠ NIJE GOTOVA: Zna se na KOM turniru će Novak početi sledeću sezonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IAKO OVA JOŠ NIJE GOTOVA: Zna se na KOM turniru će Novak početi sledeću sezonu (FOTO)

Đoković doneo odluku.

Sezona još uvek nije gotova, ali je već poznato da će Novak Đoković sledeću sezonu početi na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

USKORO POSTAJE MAMA! Prelepa ruska teniserka objavila predivne vesti (FOTO)

ATP PEKING: Krajinović ubedljiv protiv Zvereva

„Mubadala šampionat' se tradicionalno održava na kraju godine, a ove je zakazan za period od 27. do 29. decembra.

Šampion Vimbldona i US >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Opena prošle godine nije učestvovao na turniru zbog povrede lakta, iako je prvobitni plan bio da se upravo u Abu Dabiju vrati takmičenjima.

- Uvek mi je velika čast kada imam priliku da igram u Abu Dabiju. Jedva čekam da vidim moje navijače i ove godine. Ovaj turnir je savršen za fino podešavanje forme pred Australijan open - izjavio je Đoković.

Najbolji srpski teniser je 'Mubadala šampionat' osvojio tri puta (2011, 2012, 2013), a 2015. je predao finalni meč Endiju Mariju zbog bolesti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.