HRVAT OTKRIO: Evo šta Novaka Đokovića čeka u Zadru

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 09:25

HRVAT OTKRIO: Evo šta Novaka Đokovića čeka u Zadru

Srbin “protresao region”.

Posle Beograda, turnir Novaka Đokovića “Adria tur” prreseliće se u Zadar, gde će 20. i 21. juna biti održana druga egzibicija najboljih tenisera sveta.

Đokoviću, Timu, Zverevu, Dimitrovu, u Hrvatskoj će se pridružiti Marin Čilić i Borna Ćorić. Novakov trener Goran Ivanišević otkrio je detalje.

- Dobili smo potvrdu da će se moći popuniti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polovina kapaciteta stadiona, ali nadamo se da će kroz mesec dana moći i više. Svi prihodi od sponzora i TV prava idu u mnoge humanitarne organizacije uključujući u moju, a drugi će teniseri birati kojim će humanitarnim organizacijama donirati. Mečevi će biti vrlo atraktivni jer iako se radi o humanitarnom turniru, potrudićemo se da publici pružimo takmičarski tenis - rekao je Goran Ivanišević za Narodni radio.

Podsetimo “Adria tur” počinje 13. juna u Beogradu, a posle Zadra igraće se i u Tivtu i Banjaluci.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.