HRVAT BRANI ĐOKOVIĆA: Ideja je bila plemenita ali se desila KATASTROFA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2020, 16:32

HRVAT BRANI ĐOKOVIĆA: Ideja je bila plemenita ali se desila KATASTROFA!

U muci se prijatelj poznaje...

Hrvatski stručnjak Nikola Pilić oglasio se posle vesti da je Novak Đoković zaražen koronavirusom. Samo nekoliko dana ranije prvi teniser sveta bio je u Zadru na drugoj stanici Adrija Tura, koji je otkazan tačno pre finala kada je ustanovljeno da je Gregor Dimitrov bio pozitivan na Covid-19. Srpski as odmah se našao na udaru brojnih kritika, ali je u njegovu odbranu stao njegov bivši trener Nikola Pilić.

- Čuo sam što se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodilo i užasno mi je žao zbog Novaka. Bila je ovo plemenita ideja, koja je nažalost završila katastrofom. Pričao sam s Novakom u subotu, dan pre nego što se sve ovo dogodilo. Bio je ponosan i srećan. Bio sam u organizaciji velikih turnira, ogroman je novac tu u pitanju, a Novak je sve sam pokrio. Taj turnir je trebalo da bude ogromna promocija Hrvatske u svetu, posebno u ovom trenutku koji je delikatan za celi svet - rekao je Pilić za hrvatski Indeks.

Barselona je ispustila prvo mesto na tabeli Primere i sada nema pravo na grešku, a kec se plaća kvotom 1,38. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Barselona – Atletik Bilbao.

- Znate li koliko znači kad vam dođu broj 1 i još nekoliko igrača iz samog teniskog vrha? Šteta, baš šteta - kazao je Nikola Pilić.

Pilić је dao mišljenje o potencijalnom nastavku sezone.

- Kakva sezona? O čemu mi tu pričamo? Nemam pojma kako Amerikanci misle da će se održati US Open ako će igrače iz Evrope po dolasku u Ameriku držati dve nedelje zaključane u karantinu. Nema to veze s tenisom. Ne znam, nisam pametan, ali jasno mi je da je problem ogroman. Nije ovi problem samo za tenis. U pitanju su svi sportovi, posebice nogomet. Nije mi jasno kako netko može misliti da će moći kontrolirati masu na tribinama. To je nemoguće. Ovo što se dogodilo veliki je problem i nemam pojma kako će ga ljudi iz sporta rešiti' - zaključio je legendarni hrvatski trener.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pilić: Novakova ideja bila je plemenita, užasno mi je žao

Izvor: RTS, 23.Jun.2020

Čuveni hrvatski teniski trener Nikola Pilić stao je u zaštitu Novaka Đokovića, nakon što je najbolji svetski igrač organizovao "Adrija tur" i sam se, sa još nekoliko učesnika, zarazio koronavirusom. . "Užasno mi...

Nastavak na RTS...

RAZMISLITE DVAPUT PRE NEGO ŠTO OSUDITE ČOVEKA ČISTOG SRCA! Australijanac stao u odbranu Novaka i ODBRUSIO KRITIČARIMA

Izvor: Kurir, 24.Jun.2020, 10:29

Bivši australijski teniser Pol Meknemi smatra da Novak Đoković nije zaslužio da trpi ovakve brutalne napade..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.