HOPMAN KUP: NOLE POBEDIO HJUITA, 2:0 ZA SRBIJU

Izvor: Kurir, 04.Jan.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOPMAN KUP: NOLE POBEDIO HJUITA, 2:0 ZA SRBIJU

PERT - Najbolji teniser Srbije i treći igrač sveta Novak Đoković nastavio je sa dobrom igrom i u drugom kolu Hopman kupa u Pertu, pobedivši nekada velikog rivala Lejtona Hjuita sa 2:0 (6:2, 6:4) za prednost Srbije u meču sa Australijom od 2:0.

- Bilo je teško pobedili Lejtona Hjuita pogotovo pred njegovom publikom, pogotovo ako znamo koliko je on jak igrač. Ja ga veoma respektujem, osvojio je skoro sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što se u tenisu osvojiti može. Sa druge strane, odigrao sam veoma dobro, možda i najbolji tenis u poslednjih godinu dana. U drugom setu protivnik je pojačao tempo i suočio sam se sa malom krizom. Ipak, uspeo sam da nadjačam sve neprilike i izađem kao pobednik iz ovog meča - ispričao je Novak Đoković neposredno po završetku susreta drugog kola Hopman kupa, u kome je pobedom nad Lejtonom Hjuitom povećao vođstvo Srbije nad Australijom od 2:0. Prethodno je Ana Ivanović pobedila Ališu Molik bez izgubljenog seta.

Belgija pobedila Kazahstan sa 3:0

Teniska reprezentacija Belgije pobedila je Kazahstan sa 3:0, u meču drugog kola grupe A u Hopman kupu. To je prva pobeda Belgije u Grupi A, posle poraza od Australije u prvom kolu od 1:2. Kazahstan je pretrpeo drugi poraz, pošto je Srbija u prvom kolu pobedila sa 3:0. Žistin Enan pobedila je Sesil Karatančevu sa 6:4, 6:3, dok je Ruben Bemelmanš pobedio Andreja Golubjeva sa 6:4, 6:4. Enan i Bemelmanš su nakon toga ostvarili i pobedu u dublu od 4:6, 6:2, 7:6.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.