Izvor: RTS, 22.Jan.2022, 23:04

Francuzi menjaju kovid protokole, Đoković bi mogao da igra na Rolan Garosu

Novak Đoković bi mogao da zaigra na ovogodišnjem Rolan Garosu iako nije vakcinisan, pošto je Francuska promenila kovid protokole za ulazak u zemlju i nastupe na sportskim događajima.
Pre nekoliko dana Francuska je najavila uvođenje novih kovid pravila, prema kojima nevakcinisanim osobama neće biti omogućen ulazak u Francusku niti učestvovanje u društvenim aktivnostim, uključujući sportske događaje.

To bi značilo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković, ukoliko se ne vakciniše, ne bi mogao da brani titulu osvojenu prošle godine u Parizu, kao što mu je bilo onemogućeno da brani titulu u Melburnu, pošto mu je Australija ukinalu vizu.
Ipak, prema novim informacijama, francuska vlada rešila je da uvede dodatne propise, pa će tako osobama koje su preležale kovid u poslednjih šest meseci biti omogućeno da cirkulišu u zemlji i bez vakcine.
Podsetimo, Novak je bio pozitivan na testu na koronavirus 16. decembra, dok je 22. dobio negativan rezultat.
Otvoreno prvenstvo Francuske na programu je od 22. maja do 5. juna.
U međuvremenu, Novak bi mogao da igra na takmičenju u Roterdamu, a direktor turnira Ričard Krajiček rekao je da je Đoković dobrodošao i da je najbolji igrač u istoriji.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.