EMOTIVNA MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ponosna sam na sina, on je veliki POBEDNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2022, 23:10

EMOTIVNA MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ponosna sam na sina, on je veliki POBEDNIK

Rodila je velikana!

Majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Dijana, ne krije sreću i ponos što njen sin niže uspehe iako joj privatno mnogo nedostaje.

Zbog svih Novakovih uspeha Dijani mnogi zavide, ali njena izjava da joj se često čini da je Novaka rodila za sve, a ne za sebe, i danas nosi emotivnu poruku cene koju plaća kao majka najboljeg na svetu.

- Jako sam ponosna na njega i to što je ličnost decenije. Upravo je on taj koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to i zaslužio i koji treba to da dobije. Kao majka sam jako ponosna i srećna i ispunjeno mi je srce - rekla je Dijana, koja je nedavno umesto sina primila pomenutu nagradu.

Otišla je na ceremoniju, iako ne voli da se pojavljuje preterano u javnosti.

- Bilo mi je teško, imala sam tremu. Nije mi lako da bude u fokusu javnosti, ja imam tremu i dok on igra, ali pred kamerama ovako i na sceni nisam navikla baš - iskrena je Dijana.

- Ja ovu nagradu, doživljavam kao svoju. Jer smo ceo život zaista ulagali u njega i njega doživljavam kao velikog pobednika. Svaka pobeda njegova je i moja pobeda i svih nas, naravno - zaključila je majka Dijana.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.