Izvor: Radio 021, 14.Apr.2021, 15:09

Đokovićev trijumfalni povratak na teren, Krajinović "ekspresno" do trećeg kola

Novak Đoković i Filip Krajinović plasirali su se u treće kolo masters 1000 turnira u Monte Karlu, ostvarivši ubedljive pobede.

Prvi teniser sveta Novak Đoković posle osvajanja Australijan opena pre gotovo dva meseca prvi put je odigrao takmičarski meč, a na teren se vratio pobedivši 19-ogodišnjeg Italijana Janika Sinera sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

Pored Đokovića, jedini preostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << takmičar iz Srbije na mastersu u Monaku Filip Krajinović ostvario je veoma ubedljivu pobedu u drugom kolu. On je za svega 55 minuta savladao Argentinca Huana Ignasia Londera sa 2:0, po setovima 6:0, 6:3.

Đokovića u trećem kolu očekuje duel protiv boljeg iz duela između Britanca Danijela Evansa, koji je u prošlom kolu savladao Dušana Lajovića, i Poljaka Huberta Hurkača.

S druge strane Krajinović će u narednom kolu imati težak zadatak, s obzirom da mu je naredni rival Italijan Fabio fonjini koji je ujedno i branilac titule iz 2019, kada je turnir u Kneževini poslednji put održan.

Mečevi trećeg kola na programu su sutra, a tačna satnica biće saopštena u toku današnjeg dana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nadal ne misli kao Novak: Tužno je...

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 08:21

Rafael Nadal je posle dužeg vremena izašao na teren u ovoj sezoni.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.