Đoković započinje odbranu titule u Šangaju

Izvor: RTS, 09.Okt.2019, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković započinje odbranu titule u Šangaju


Najbolji teniser sveta Novak Đoković započinje nastup na mastersu u Šangaju protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. Duel je na programu ne pre 12.30 po srednjoevropskom vremenu, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u osmini finala Šangaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao u osminu finala Mastersa u Šangaju, pošto je danas pobedio Kanađanina Denisa Šapovalova 6:3, 6:3...Đoković brani titulu u kineskom gradu i, nakon prvog kola u kojem je bio slobodan, žreb ga je spojio sa neugodnim Šapovalovom...Srpski teniser bez...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.