Izvor: RTS, 26.Sep.2022, 11:40

Đoković zadržao sedmo mesto na ATP listi, najviše napredovao Lajović

Najbolji srpski teniser i jedan od najvećih igrača svih vremena, Novak Đoković zadržao je sedmo mesto na najnovijoj ATP listi.
Prvo mesto drži Španac Karlos Alkaraz sa 6.740 bodova, dok je drugi Norvežanin Kasper Rud sa 5.850. Španac Rafael Nadal je treći sa 5.810 poena.

Rus Danil Medvedev je četvrti sa 5.065 poena, a iza njega su Nemac Aleksandar Zverev sa 5.040 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Grk Stefanos Cicipas sa 4.810 bodova.
Đoković, koji je sakupio 3.570 bodova, igraće ove nedelje na ATP turniru u Tel Avivu
Britanac Kameron Nori je osmi, dok je deveti Rus Andrej Rubljov. Italijan Janik Siner napredovao je za jednu poziciju i trenutno je deseti teniser sveta.
Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je napredovao za jednu poziciju i sada je 32. igrač sveta, dok je Filip Krajinović nazadovao za jedno mesto i trenutno je 42. na ATP listi.
Laslo Đere je pao za pet mesta i sada je 72. teniser sveta, dok je Dušan Lajović napravio sedam koraka napred i trenutno je 86.
Naredna ATP lista biće objavljena sledećeg ponedeljka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.