Đoković već zaradio više od milion dolara

Izvor: RTS, 13.Jan.2020, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković već zaradio više od milion dolara

Drugi teniser sveta Novak Đoković odigrao je fantastičan turnir na ATP kupu i predvodio Srbiju do titule. Đoković je pobedio u svih šest mečeva u singlu, kao i dva u dublu, što je bilo dovoljno "orlovima" da trijumfuju na premijernom takmičenju.
Novak je u finalu savladao najvećeg rivala Rafaela Nadala sa 6:2, 7:6 (7-4) i tako smanjio zaostatak na samo 515 bodova.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << maksimalnih 750 bodova, zaradio je 665 (više od svih ostalih igrača na turniru), ali ono što je posebno interesantno jeste novac koji je zaradio.
Kada se objedine nagrade za svaku pobedu, Đoković je već 12. januara zaradio više od milion dolara, tačnije – 1.013.160 američkih novčanica.
To znači da je i dalje rekorder, u karijeri je probio granicu od 120 miliona zarade od turnirskih nagrada, objavljeno je na zvaničnom sajtu ATP-a.
Priliku da poboljša svoj bodovni konto, ali i bankovni račun, imaće na Australijan openu koji počinje 20. januara.
Ukoliko odbrani titulu u Melburnu, zaradiće 4,12 miliona australijskih dolara, odnosno 2.500.000 američkih.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković već zaradio više od milion dolara u ovoj godini

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2020

Drugi teniser sveta Novak Đoković odigrao je fantastičan turnir na ATP kupu i predvodio Srbiju do titule...Đoković je pobedio u svih šest mečeva u singlu, kao i dva u dublu, što je bilo dovoljno "orlovima" da trijumfuju na premijernom takmičenju. Novak je u finalu savladao najvećeg rivala Rafaela...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.