Djoković uprkos bolovima prošao u treće kolo Ju-Es opena

Izvor: Beta, 29.Avg.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković uprkos bolovima prošao u treće kolo Ju-Es opena

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je sa 3:0 (6:4, 7:6, 6:1) pobedio Huana Londera.Djoković je imao problema sa levim ramenom."Sa time imam problem već neko vreme. Nije bilo lako igrati u bolovima, pa sam morao da se nadam da ću imati sreće sa nekim udarcima", rekao je Djoković posle meča.Naredni rival biće mu pobednik duela u kom će se Dušan Lajović sastati sa Denisom Kudlom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković uprkos bolovima prošao u treće kolo Ju-Es opena

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2019

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je sa 3:0 (6:4, 7:6, 6:1) pobedio Huana Londera...Đoković je imao problema sa levim ramenom..."Sa time imam problem već neko vreme. Nije bilo lako igrati u bolovima, pa sam morao da se nadam da ću imati sreće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković uprkos bolovima prošao u treće kolo Ju-Es opena

Izvor: Danas, 29.Avg.2019

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je sa 3:0 (6:4, 7:6, 6:1) pobedio Huana Londera. Članak Đoković uprkos bolovima prošao u treće kolo Ju-Es opena se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.