Djoković u trećem kolu masters turnira u Parizu

Izvor: Beta, 30.Okt.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u trećem kolu masters turnira u Parizu

Najbolji srpski teniser Novak Djoković plasirao se večeras u treće kolo mastersa u Parizu pošto je u drugoj rundi savladao Portugalca Žoaoa Souzu u dva seta sa 7:5 i 6:1.Meč izmedju Djokovića i Souze trajao je sat i 34 minuta, a naredni protivnik srpskom teniseru biće Damir Džumhur iz BIH.Đoković se tokom meča prilično mučio, ali je krajem prvog i drugog seta uspeo da pronadje pravi ritam i plasira u treće kolo.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković bolji od Souze u Parizu, slijedi Džumhur

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2018, 00:05

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković uspješno je startovao na Mastersu u Parizu, pošto je večeras savladao Portugalca Žoaa Souzu 7:5, 6:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković prekinuo meč, pa otrčao u publiku da pomogne čoveku kome je pozlilo (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 31.Okt.2018

Srpski teniser Novak Đoković na startu mastersa u Parizu pobedfio je Portugalca Souzu rezultatom 2:0 (7:5, 6:1)...Međutim, to nije ono što je obeležio ovaj meč. Naime, Đoković je svojim gestom još jednom potvrdio i dokazao zašto je jedna od omiljenih ličnosti u celom svetu...Pri kraju meča,...

Nastavak na BKTV News...

Nole, LJUDINO! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018

Nije da to nismo odavno već znali, ali uvek je lepo kada Novak to još jednom i potvrdi...Najbolji srpski teniser Novak Đoković juče je uspešno startovao na turniru Masters serije u Parizu, gde je u dva seta savladao Portugalca Sousu sa 7:5 i 6:1...Opširnije o toku meča čitajte OVDE, ali jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Federer bez odigranog meča do trećeg kola

Izvor: B92, 31.Okt.2018

Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Pariza, pošto mu je Miloš Raonić predao duel u drugoj rundi Mastersa u Parizu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.