Djoković u trećem kolu Indijan Velsa

Izvor: Beta, 10.Mar.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u trećem kolu Indijan Velsa

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u treće kolo Indijan Velsa, pošto je pobedio 128. igrača sveta Amerikanca Bjorna Frantandjela posle dva seta, 7:6, 6:2.Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 30 minuta. On je prvi set dobio posle taj-brejka u kome je bilo 7:5, dok je u drugom setu imao lakši posao i posle dva napravljena brejka obezbedio je pobedu.Djoković je ostvario 50. pobedu u Indijan Velsu, gde ove godine pokušava da osvoji rekordnu šestu titulu.On će u trećem kolu igrati protiv Filipa Kolšrajbera iz Nemačke. Kolšrajber je pobedio Australijanca Nika Kirjosa sa 6:4, 6:4.Djoković je posle meča otišao da se pozdravi sa legendarnim američkim teniserom Pitom Samprasom, koji je gledao meč sa tribina."Mislim da sam se u prvom setu toliko trudio da ga impresioniram", rekao je Djoković.Djokoviću je to bio prvi meč na turniru, pošto je kao prvi nosilac bio slobodan na startu. Takodje, to je njegov prvi takmičarski meč otkako je krajem januara osvojio Australijan open."Čekao sam da on uradi nešto sa lopticom, pre nego da ja nešto učinim. Zbog toga je prvi set bio neizvestan. On je bio veoma agresivan i diktirao je poene tokom celog prvog seta", rekao je Djoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Bio sam nervozan, hteo sam da impresioniram Samprasa

Izvor: RTS, 10.Mar.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je tokom prvog seta meča protiv Amerikanca Bjorna Franatanđela na Indijan Velsu bio malo nervozan zbog prisustva Pita Samprasa. . Čuveni teniser, osvajač 14 gren slem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.