Đoković u filmu Oskarovca: Uskoro u bioskopima! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Jun.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u filmu Oskarovca: Uskoro u bioskopima! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković odabran je kao jedan od najboljih sportista na svetu da učestvuje u projektu koji će se baviti načinom ishrane - i nije jedini.

  Dokumentarni film koji će producirati slavni Džejms Kameron, o veganima u vrhunskom sportu dobio je pojačanje u vidu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Uz novi trejler za film "Oni koje menjaju stvari" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (The game changers) producentski tim pojačali su Novak Đoković, devetostruka NBA ol-star zvezda Kris Pol, petostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton i legenda akcionih filmova Džeki Čen.

Arnold Švarceneger u trejleru upozorava da "nisi pravi muškarac ako jedeš meso", kao što se nameće u reklamama, već da je to samo marketing.

Film, koji će režirati Oskarovac Luj Psihojos govori o eksploziji ishrane zasnovane na povrću u profesionalnom sportu.

Prikazivanje filma, kome će biti dodate scene sa snimanja i kadrovi koji su prethodno nisu bili planirani, počeće 16. septembra u više od hiljadu bioskopa širom sveta.

"Ovaj film je veoma inspirativan za mene kako privatno, tako i poslovno. Ponosan sam što sam deo ovog tima i jedva čekam da svi vidite film ovog septembra", napisao je Đoković na svom Twitter profilu i dodao i trejler za dokumentarac.

The Game Changers film is very inspiring to me personally and professionally. Proud to be on the team and can’t wait for you guys to see it this September #changeyourgame#thegamechangers@LewisHamilton@CP3pic.twitter.com/9rbYLam8rq

— Novak Djokovic (@DjokerNole) June 29, 2019
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.