Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 06:47

Đoković u duelu sa Polom za finale Australijan opena

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković igra protiv Amerikanca Tomija Pola meč polufinala na Australijan openu. Duel na "Rod Lejver areni" počinje oko 9.30, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.
Novak Đoković je za plasman u svoje deseto polufinale na ovom turniru ubedljivo nadigrao Rusa Andreja Rubljova sa 3:0 u setovima (6:1, 6:2, 6:4).

Tomi Pol je u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savladao sunarodnika Bena Šeltona sa 3:1 u setovima i izborio se za svoje prvo polufinale na jednom grend slem turniru u karijeri.
Tomi Pol je trenutno 35. na ATP listi i nikada ranije nije igrao protiv Novaka Đokovića, koji je trenutno peti teniser sveta.
Pobednik ovog duela u finalu će se nadmetati sa Grkom Stefanosom Cicipasom koji je u prvom polufinalnom meču nadigrao Rusa Karena Hačanova sa 3:1 u setovima.
Tok i rezultat meča Đokovića i Pola, koji će početi oko 9.30 po našem vremenu, možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se i Srđan Đoković! Evo šta kaže Novakov otac o fotografijama zbog kojih je nastao haos

Izvor: 24sedam.rs, 27.Jan.2023

Najbolji srpski teniser treba da igra polufinale Australijan opena

Nastavak na 24sedam.rs...

Cicipas prvi finalista Australijan opena

Izvor: RTS, 27.Jan.2023

Grčki teniser Stefanos Cicipas savladao je Rusa Karena Hačanova sa 3:1 (7:6, 6:4, 6:7, 6:3) u prvom polufinalu Australijan opena. U svom drugom grend slem finalu u karijeri Cicipas će se sresti sa pobednikom duela Novaka Đokovića i Tomija Pola. . Trenutno četvrtom igraču...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.