Djoković u drugom kolu Vimbldona

Izvor: Beta, 01.Jul.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u drugom kolu Vimbldona

Branilac titule na Vimbldonu srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u drugo kolo tog turnira u Londonu, pošto je pobedio 57. igrača sveta Filipa Kolšrajbera iz Nemačke posle tri seta, 6:3, 7:5, 6:3.Prvi teniser sveta pobedio je posle dva sata i dva minuta. Na početku meča, Kolšrajber je napravio brejk već u prvom gemu, ali je Djoković odmah vratio brejk i izjednačio. On je zatim i u četvrtom gemu oduzeo servis Kolšrajberu, a tu prednost je zadržao do kraja seta. Nemački teniser je bolje počeo drugi set, poveo je sa 2:0 i bio u prednosti, sve do 11. gema kada mu je Djoković oduzeo servis i poveo sa 6:5. Srpski igrač je posle toga bez izgubljenog poena osvojio gem na svoj servis i poveo sa 2:0.U trećem setu Djoković je napravio dva brejka i bez većih problema plasirao se u drugo kolo, gde će igrati protiv Amerikanca Denisa Kudle.Kudla je u prvom kolu pobedio Malika Džazirija iz Tunisa sa 6:4, 6:1, 6:3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković rutinski u drugo kolo Vimbldona

Izvor: Danas, 01.Jul.2019

Novak Đoković je na Vimbldon došao bez takmičarskog meča na travi, ali to mu nije smetalo da za dva sata rutinski u prvom kolu savlada Filipa Kolšrajbera – 2:0 (6:3, 7:5, 6:3). Članak Đoković rutinski u drugo kolo Vimbldona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Đoković siguran na startu Vimbldona

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2019

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković uspješno je započeo odbranu titule na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu savladao Nijemca Filipa Kolšrajbera 6:3, 7:5, 6:3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Siguran start Đokovića, nadigran Kolšrajber

Izvor: RTS, 01.Jul.2019

Novak Đoković je savladao Nemca Filipa Kolšrajbera sa 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:3 i tako na uspešan način započeo odbranu titule na Vimbldonu. Naredni rival našeg tenisera je Amerikanac Denis Kudla. . Novak je bio...

Nastavak na RTS...

NOVAK SIGURAN NA STARTU VIMBLDONA: Kolšrajber laka prepreka za aktuelnog šampiona

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2019

Amerikanac Denis Kudla biće naredni protivnik srpskom asu na putu do trona Branilac titule na Vimbldonu srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u drugo kolo tog turnira u Londonu, pošto je pobedio 57. igrača sveta Filipa Kolšrajbera iz Nemačke posle tri seta, 6:3,...

Nastavak na Večernje novosti...

DVE SENZACIJE NA VIMBLDONU I U MUŠKOJ KONKURENCIJI: Sa turnira eliminisani Zverev i Cicipas!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2019

Italijanski teniser Tomas Fabijano plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas pobedio Grka Stefanosa Cicipasa posle velike borbe u pet setova - 6:4, 3:6, 6:4, 6:7, 6:3.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.