Đoković u Londonu podigao pehar za najboljeg u godini FOTO

Izvor: B92, 12.Nov.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u Londonu podigao pehar za najboljeg u godini FOTO

Novak Đoković u Londonu je podigao pehar za najboljeg tenisera u godini, pošto će 2018. završiti na čelu ATP liste.

Srpski teniser nalazi se u prestonici Velike Britanije gde će u ponedeljak odigrati prvi meč na Završnom turniru.

Pre toga Đokoviću je uručen pehar za najboljeg tenisera za 2018. godinu jer niko u Londonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne može da mu ugrozi prvo mesto.

Novak je u ovoj godini prošao kroz sve. Na početku se mučio sa povredom lakta, potom je operisan, a kada se vratio gubio je mečeve od tenisera od kojih inače ne bi u životu bio poražen.

To je bila sve odlična škola za srpskog igrača, koji se na velika vrata vratio osvojivši Vimbldon, Sinsinati, US Open i Šangaj, dok je igrao i finale Pariza.

Đoković će prvi meč u Londonu odigrati protiv Džona Iznera u ponedeljak od 21 sat. Ranije u grupi "Guga Kuerten" igraju Saša Zverev i Marin Čilić, dok su u nedelju odigrana dva duela.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.