Novak tužan zbog Brajanta, srećan zbog polufinala i Ivaniševića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak tužan zbog Brajanta, srećan zbog polufinala i Ivaniševića

Novak Đoković je u tri seta savladao Miloša Raonića i plasirao u polufinale Australijan opena gde ga čeka Rodžer Federer. Najbolji srpski teniser i branilac titule na Grend slemu u Melburnu rekao je na terenu, odmah posle trijumfa, da je pretužan zbog odlaska Kobija Brajanta i prezadovoljan što je njegov trener Goran Ivanišević ušao u "Kuću slavnih".

Džo Mekinro je odmah pitao kako se oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle pogibije Kobija Brajanta i dodao da su svi potreseni vestima iz Amerike.

"Ne znam šta da kažem. Užasno iznenađenje. On je najveći sportista svih vremena koji je inspirisao mene i mnoge druge širom sveta. Imao sam sreću da sam imao odličan odnos sa njim. I uvek je bio tu kad sam imao neki problem. Bio je moj prijatelj, moj mentor. Strašno je to što se dogodilo njemu i njegovoj kćerki - rekao je Novak i stala mu je knedla u grlu od težine priče i emocija.

Novakov trener Goran Ivanišević ušao je, veče pre meča, u Kući slavnih. Odmah je Mekinro kao voditelj prešao na tu, zabavniju temu.

"Četitam mom dragom treneru na ulasku u Kuću slavnih. Zaslužio je. On je legenda ovog sporta. Veoma smo bliski. I sa mojom porodicom je blizak iako je stariji od mene 12 godina. Čast mi je što mogu da radim sa njim. Naše prijateljstvo traje od prve loptice koju smo razmenili na Akademiji Nikole Pilića",i dalje pun uzbuđenja bio je Đoković.

Osvrnuli su se Mekinro i Đoković i na meč sa Raonićem. Pitao ga je voditelj za problem tokom trećeg seta:

"Moram da se izvinim Milošu jer je bilo jako neprijatno sočivo u mom oku. Morao sam da izađem i da sredim to. Retko se dešava, ali eto desilo se".

Tehnički Novak je bio na mestu od početka do kraja.

"Veoma važna stvar bila je kako on reaguje na moj sesrvis i ovog puta je moj servis bio sjajan. Ne mogu da budem nezadovoljan", rekao je Novak i okrenuo se ka loži u kojoj je sedeo Rod Lejver kako bi mu se zahvalio što je došao na njegov meč.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanišević: Đoković je znao za Kuću slavnih, hvala mu na čestitkama

Izvor: RTS, 28.Jan.2020

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, koji je primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, rekao je za HRT da je njegov pulen odigrao odličan meč protiv Miloša Raonića. Đoković je savladao Raonića rezultatom 6:4, 6:3, 7:6 (7-1) i plasirao se u polufinale Australijan opena. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.