Đoković siguran protiv Tomića, naredni protivnik Anderson

Izvor: Press, 04.Jul.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković siguran protiv Tomića, naredni protivnik Anderson

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona pošto je danas u trećem kolu pobedio Australijanca Bernarda Tomića sa 6:3, 6:3, 6:3.
         Đoković je nastavio da dobrim igrama protiv Tomića i zadržao maksimalan učinak u međusobnim duelima - 4:0. Tomić, koji važi za odličnog servera, nije uspeo ozbiljnije da pripreti Đokoviću. Prvi reket sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je posle 90 minuta igre rutinski dobio meč i došao korak bliže odbrani titule na Vimbldonu. Njegov protivnik u borbi za četvrtfinale biće Kevin Anderson iz Južne Afrike, koji je bio bolji od Argentinca Leonarda Majera sa 6:4, 7:6 (8:6), 6:3. Biće to njihov šesti susret, Đoković vodi sa 4:1 u pobedama i dobio je poslednja četiri meča.
Đoković: Zadovoljan sam, nadam se da ću igrati još bolje 
          Đoković je nakon pobede izjavio da je zadovoljan igrom i plasmanom u osminu finala Vimbldona. "Za sada sve ide odlično, nadam se da mogu da igram sve bolje i bolje i napredujem na turniru. Imam veću kontrolu udaraca sa osnovne linije, danas sam i dobro servirao. Drugu nedelju ću morati da igram još bolje, jer će protivnici biti sve teži i bolje rangirani", rekao je Đoković posle meča. Đoković je kontrolisao dešavanja na terenu od početka do kraja, nije pretrpeo nijedan brejk i u odlicnom raspoloženju dočekuje nastavak turnira."Možda nekome deluje da nisam imao pravi test, ali nije bilo lako na terenu, iako sam dobio u tri seta. Zadovoljan sam kako sam igrao", dodao je Đoković.



Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.