Djoković siguran protiv Štrufa za osminu finala OI

Izvor: Beta, 26.Jul.2021, 11:43

Djoković siguran protiv Štrufa za osminu finala OI

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se danas u osminu finala Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 6:4, 6:3.Meč Djokovića i Štrufa, prvog i 48. tenisera sveta, trajao je sat i 14 minuta.Štruf je bio ravnoparavan u prvih devet gemova na meču, ali je Djoković u desetom lako stigao do 0:40 i potom iskoristio prvu set loptu za 1:0.Djoković je brejkovima u drugom i četvrtom gemu drugog seta, pošto je dozvolio ribrejk u trećem, lako stigao do pobede i plasmana u osminu finala.Naredni rival Djokoviću biće Španac Alehandro Davidović Fokina koji je ranije danas u tri seta bio bolji od Australijanca Džna Milmana.Djoković i Davidovič Fokina su se sastali u osmini finala ovogodišnjeg Mastersa u Rimu kada je srpski teniser pobedio sa 6:2, 6:1.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ðoković: Podižem nivo igre, fokus na narednom rivalu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2021

Zadovoljan sam kako sam odigrao, bilo je bolje nego u prvom kolu, posebno sa osnovne linije, rekao je najbolji teniser svijeta Novak Ðoković poslije pobjede protiv Nijemca Jana Lenarda Štrufa i plasmana u osminu finala Olimpijskih igara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.