Đoković se mučio pa deklasirao Edmunda, sledi Cicipas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se mučio pa deklasirao Edmunda, sledi Cicipas

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira masters serije u Parizu, pošto je večeras u osmini finala savladao Britanca Kajla Edmunda u dva seta, sa 7:6 (9:7), 6:1.

Za prolazak u polufinale Đoković će sutra igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ga je pobeđivao u dva od prethodna tri međusobna duela, poslednji put nedavno na mastersu u Šangaju.

Uprkos jakoj prehladi koja ga muči poslednjih dana, Novak je danas odigrao mnogo bolje nego juče, a u drugom setu je prikazao impresivnu igru i deklasirao je protivnika.

U prvom setu obojica tenisera su bez problema osvajali svoje servis gemove i nije viđena nijedna brejk lopta sve do 12. gema. Đoković je tada na servis Britanca propustio da realizuje dve set lopte, pa je igran taj brejk.

Srpski teniser ga je počeo odlično i poveo je sa 6:3, ali je onda malo izgubio koncentraciju i iskoristio je tek sedmu set loptu. Edmund je tako još jednom potvrdio da su mu taj brejkovi veliki problem, što pokazuje podatak da ih je u ovoj sezoni odigrao 12, a dobio je samo jedan.

Drugi set bio je "igra na jedan gol". Kada je Đoković napravio brejk u trećem gemu Edmund se pomirio sa porazom i do kraja meča nije osvojio nijedan gem, pa je tako srpski teniser stigao do 50. pobede u sezoni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.