Đoković saznao protivnika na startu Tokija

Izvor: B92, 29.Sep.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković saznao protivnika na startu Tokija

Novak Đoković saznao je da će u prvom kolu turnira u Tokiju igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina.

Najbolji teniser sveta se do sada nije sastajao sa 20-godišnjim Australijancem, trenutno 90. na ATP rang listi.

Novak će meč sa Popirinom najverovatnije odigrati u utorak u još uvek nepoznatom terminu.

Popirin je do glavnog žreba Tokija došao kroz kvalifikacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U prvom kolu pobedio joe Jukija Vatanukija posle preokreta, a onda uspeo da savlada sunarodnika Džejmsa Dakvorta iako je spasavao set lopte u drugom setu.

Mladi Australijanac do sada nije imao uspeha sa srpskim igračima, pošto je triput izgubio od Kecmanovića, a jednom od Đerea.

Ukoliko trijumfuje, Novak će u drugoj rundi igrati protiv bolje iz okršaja Jan-Lenard Štruf (Nemačka) – Go Soeda (Japan).

Podsetimo, protivnike u prvom kolu prethodno su dobili Miomir Kecmanović, koji će igrati protiv Denisa Šapovalova, i Filip Krajinović, koji će igrati protiv Radua Albota.

Srpski teniseri u singlu neće nastupiti u ponedeljak, ali oće u dublu. Đoković i Krajinović igraće protiv Soareša i Pavića oko 6 ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković saznao protivnika na startu Tokija

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2019

Novak Đoković saznao je da će u prvom kolu turnira u Tokiju igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.