Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković savetuje Marija: Mentalna borba je najteža

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da će za Britanca Endija Marija najveći izazov biti da ne razmišlja o mogućnosti nove povrede.

Britanac će se takmičenjima vratiti na turniru u Kvinsu, za koji je i Srbin prihvatio specijalnu pozivnicu. Dvojica tenisera su poslije četvrtfinala Vimbldona napravila pauze zbog povreda, ali dok se Đoković vratio u januaru, Mari je van terena >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ostao još pola godine.

"Najveći izazov je uvijek mentali. Sve zavisi kako shvataš situciju i razumeš ono što se desilo. Treba da znaš da si dobro, da si zdrav i da se fokusiraš na igru. Moraš da prestaneš da 50 odsto vremena razmišljaš hoće li se nešto loše desiti ili neće", kazao je Đoković i dodao:

"Ne znam u kakvom je stanju njegov kuk, ali na travi lako može da se oklizne. Vrlo je nepredvidiva podloga i ako si na pogrešnoj nozi, lako možeš da se povrediš."

Prvi rival Đokoviću biće Džon Milman, Australijanc koji je do glavnog turnira stigao zahvaljujući uspešno odrađenom poslu u kvalifikacijama. Mari će se na teren vratiti duelom sa Nikom Kirjosom.

Oba meča na programu su u utorak.

(sportklub.rs)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đoković savetuje Marija: Mentalna borba je najteža

Izvor: N1 televizija, 18.Jun.2018

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da će za Britanca Endija Marija najveći izazov biti da ne razmišlja o mogućnosti nove povrede...Britanac će se takmičenjima vratiti na turniru u Kvinsu, za koji je i Srbin prihvatio specijalnu pozivnicu. Dvojica tenisera su posle četvrtfinala Vimbldona...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.