Izvor: RTS, 22.Jun.2022, 10:18

Đoković sa Ože-Alijasimom na egzibicionom meču

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković igra protiv Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima na egzibicionom turniru "Đorđo Armani klasik" na terenima "Harlingem klaba". Ovaj duel je planiran kao drugi meč dana, a prvi će na teren izaći Španac Rafael Nadal i Švajcarac Sten Vavrinka.
Šestostruki šampion Vimbldona Novak Đoković u ponedeljak je prvi put trenirao na travi, a danas počinje egzibiciona nadmetanja na turniru koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je svojevrsna priprema i uvertira za treći grend slem u sezoni.

Novak Đoković i Feliks Ože-Alijasim su prvi duel imali pre mesec dana na turniru u Rimu i slavio je naš teniser sa 2:0 u vrlo ujednačenoj i ravnopravnoj borbi koja je razrešena tek u samim finišima setova.
Đoković će potom u petak odigrati još jedan duel na ovom turniru, a naknadno će biti saopšteno ko će biti rival srpskom teniseru.
Vimbldon počinje 27. juna, a srpski teniser postavljen je za prvog nosioca na turniru.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal se odmah privikao na travu, ni traga povredi zgloba

Izvor: RTS, 22.Jun.2022

Španski teniser Rafael Nadal savladao je danas Švajcarca Stana Vavrinku sa 6:2, 6:3 na egzibicionom turniru "Đorđo Armani Tenis Klasik" na terenima Harlingem kluba u Londonu. . Četvrti teniser sveta meč je rešio u svoju korist za 62 minuta igre.. .Nadalu će, kao i...

Nastavak na RTS...

ŠAMPIONSKA UVERTIRA PRED VIMBLDON: Novak „pokosio“ Ože Alijasima na travi Harlingema

Izvor: Kurir, 22.Jun.2022

Braneći šampion briljirao protiv mladog Kanađanina na jedinom pripremnom takmičenju pre Vimbldona, poslao snažnu poruku pred mečeve sa Nadalom i ostalim izazivačima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.