Đoković sa Dimitrovim za četvrtfinale Kvinsa

Izvor: RTS, 21.Jun.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković sa Dimitrovim za četvrtfinale Kvinsa

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković sastaje se sa petim teniserom sveta Grigorom Dimitrovim u drugom kolu na turniru u londonskom Kvinsu. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem sajtu.
Novak Đoković je ubedljivom pobedom nad Australijancem Džonom Milmanom sa 6:2, 6:1 uspešno počeo učešće na turniru koji se smatra odličnom pripremom za treći grend slem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u sezoni.

Njegov rival, Bugarin Grigor Dimitrov, peti teniser sveta i drugi nosilac turnira u Londonu, sa 2:1 je eliminisao Damira Džumhura.
Đoković i Dimitrov su od 2012. godine na terenu odmeravali snage osam puta, a Bugarin je samo jednom odneo pobedu 2013. na turniru u Madridu. U poslednjem duelu, koji su imali 2016. u Parizu, sa 2:1 pobedu je odneo Novak Đoković.
Borba za plasman u četvrtfinale na turniru u Londonu počeće oko 16.50, a na našem sajtu možete pratiti kretanje rezultata i tok meča.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dimitrov: Očekujem najboljeg Novaka

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018

Bugarski teniser Grigor Dimitrov istakao je da Novak Đoković još nije na vrhunskom nivou, ali da očekuje težak meč u drugom kolu Kvinsa...Drugi favorit turnira dočekaće srpskog tenisera u borbi za četvrtfinale pripremnog turnira za Vimbldon. Dvojica rivala sastajala su se u karijerama sedam...

Nastavak na N1 televizija...

NOVAČE,TO SE ČEKA: Đoković počistio petog igrača sveta za četvrtfinale Kvinsa (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Jun.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Kvinsu, pošto je u dva seta savladao Bugarina Grigora Dimitrova 6:4, 6:1.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.