Đoković sa Del Potrom za polufinale

Izvor: RTS, 17.Maj.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković sa Del Potrom za polufinale

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković sastaje se sa Argentincem Huan Martinom del Potrom u četvrtfinalu Mastersa u Rimu. Njihov meč je poslednji na Centralnom terenu i očekuje se da počne oko 21 čas. Možete ga pratiti u direktnom prenosu na RTS-u, strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.
Srpski i argentinski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser plasirali su se među osam najboljih tako što su juče morali da odigraju dva meča, pošto je u sredu ceo dan padala kiša.

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Rimu savladavši Denisa Šapavalova a potom i Nemca Filipa Kolšrajbera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:0).
Za prolazak u polufinale Đoković će igrati protiv Argentinca Huana Martina del Potra, koga je u dosadašnjih 19 međusobnih duela pobedio 15 puta.
Duel Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra je poslednji na Centralnom terenu i možete ga od 21.00 pratiti u direktnom prenosu na RTS-u, strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đokoviću ponoćni triler protiv Del Potra za polufinale Rima!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je posle velikog preokreta Huana Martina del Potra i plasirao se u polufinale mastersa u Rimu. Đoković je u okršaju u kojem je spasao dve meč lopte slavio sa 4:6, 7:6 (8-6), 6:4 i obezbedio duel sa Dijegom Švarcmanom u borbi za finale...Novak je "preživeo"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.