Đoković sa Cicipasom za polufinale

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković sa Cicipasom za polufinale

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra sa Grkom Stefanosom Cicipasom u četvrtfinalu masters turnira u Parizu. Direktan prenos meča, čiji se početak očekuje oko 15.45, jeste na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do četvrtfinala Novak Đoković je sa 7:6, 6:1 nadigrao neugodnog Britanca Kajla Edmunda, koji je pružio snažan otpor.

Na drugoj strani Stefanos Cicipas, koji je trenutno 7. igrač na svetskoj listi, nadigrao je sa 6:3, 6:4 Aleksa di Minaura.
Đoković i Cicipas su tri puta odmeravali snage na terenu, a Grk je jedan od retkih tenisera koji vodi sa dva prema jedan u pobedama. Poslednji put Cicipas je slavio pobedu u četvrtfinalu turnira u Šangaju, pa je današnji duel prilika našem teniseru za revanš.
Početak meča se očekuje oko 15.45, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak u polufinalu, lekcija i osveta Cicipasu

Izvor: RTS, 01.Nov.2019

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu pošto je ubedljivo savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2). Protivnik u polufinalu biće mu Grigor Dimitrov. . Novak je za manje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.