Izvor: Politika, 06.Jan.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković rutinski do pobede nad Lajovićem

DOHA – Srpski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na ATP turniru u Dohi savladavši danas zemljaka Dušana Lajovića sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:1.

Prvi reket sveta rutinski je slavio u prvom međusobnom okršaju sa Lajovićem nakon samo sat igre u kojoj očekivano nije bilo neizvesnosti.

Đoković je na uverljiv način obeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << debi na turniru u prestonici Katara i najavio pravu formu za predstojeći prvi gren slem sezone, Otvoreno prvenstvo Australije u Melburnu.

Njegov naredni rival biće Ukrajinac Sergej Stakovski, koji je ranije danas takođe lako pobedio Žabora Mohameda Ali Mutavu iz Katara sa 6:1, 6:1.

Stakovski zauzima 57. mesto na ATP listi i poražen je u sva tri dosadašnja duela sa Đokovićem.

Srpski as u Dohi nastavlja takmičenje i u konkurenciji dublova pošto je u ponedeljak, u tandemu sa zemljakom Filipom Krajinovićem, bio uspešan protiv para Žaziri (Tunis)/Ali Mutava (Katar) - 6:1, 6:4.

Turnir u Dohi igra se za ukupan nagradni fond od 1,22 miliona dolara.

Tanjug

objavljeno: 06.01.2015

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doha: Đoković lako sa Lajovićem

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jan.2015

Srpski teniser Novak Đoković planisao se u drugo kolo turnira u Dohi, savladavši zemljaka Dušana Lajovića sa 2:0, po setovima 6:2, 6:1, za sat vremena igre...Najbolji teniser svijeta sastaće se u drugom kolu sa Ukrajincem Sergejem Stakovskim, koji je u meču prvog kola eliminisao domaćeg tenisera...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.