Đoković protiv Nišikorija za polufinale Vimbldona

Izvor: RTS, 10.Jul.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Nišikorija za polufinale Vimbldona

Novak Đoković igra protiv Japanca Keija Nišikorija meč četvrtfinala Vimbldona. Duel počinje u 14.00 časova. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.
Novak Đoković igra kao preporođen na Vimbldonu. Londonska trava ponovo je probudila emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i glad za pobedama. Naš teniser je u sve boljoj formi. Servis sve bolje funkcioniše, udarci precizni, ostaje da se vidi da li je to dovoljno za novo finale u Londonu i – što da ne – trofej.

Naredna prepreka na tom putu je stari znanac, uvek neugodni i uporni protivnik, Japanac Kei Nišikori. Novak je u osmini finala bio bolji od Rusa Hačanova – 3:0 (6:4, 6:2, 6:2). Japanac je savladao Letonca Gulbisa sa 3:1 (4:6, 7:6, 7:6, 6:1).
Đoković i Nišikori su do sada odigrali 15 mečava, a Novak je slavio pobedu u 13 duela. Poslednji put sastali su se na Mastersu u Rimu, a pobedio je naš teniser sa 2:1 (2:6, 6:1, 6:3).
Bolji iz ovog duela u polufinalu će se sastati sa pobednikom meča Nadal – Del Potro. Drugi polufinalni par činiće pobednici mečeva Federer – Anderson i Raonić – Izner.
Duel između Đokovića i Nišikorija počinje u 14.00 časova. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE OPET BLJUJE VATRU: Nišikori se širio, pa ga Đoković surovo kaznio! Neka se spremi Nadal (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Jul.2018, 13:31

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Japanca Keija Nišikorija u četvrtfinalu Vimbldona 6:3, 3:6, 6:2, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.