Đoković protiv Nadala, Berdiha i Rodika

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Nadala, Berdiha i Rodika

Na završnom godišnjem ATP turniru osmorice najboljih tenisera sveta, Novak Đoković će igati u A grupi, a protivnici će mu biti Španac Rafael Nadal, Čeh Tomaš Berdih i Amerikanac Endi Rodik, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

U B grupi će igrati Švajcarac Rodžer Federer, Šveđanin Robin Soderling, Britanac Endi Marej i Španac David Ferer.

Dvojica prvoplasiranih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz obe grupe plasiraće se u polufinale. Prvi mečevi u grupi se igraju u nedelju, 21. novembra, a grupna faza traje do petka. Program svakog dana otvaraju dublovi od 13 i 15 časova, a zatim, ne pre 15 časova, igra se jedan singl. Večernji deo programa počinje u 19 i 15 dubl susretom, a singl se igra od 21 čas.

Turnir u Londonu se igra za nagradni fond od 2.227.500 evra. Svaka pobeda u grupnoj fazi donosi 200 bodova, trijumf u polufinalu donosi 400, a osvajanje titule još 500 ATP poena.

Turnir će biti održan u londonskoj O2 areni od 21. do 28. novembra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.