Đoković protiv Džonsona staruje u Sinsinatiju

Izvor: RTS, 13.Avg.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Džonsona staruje u Sinsinatiju

Novak Đoković igra protiv Amerikanca Stiva Đonsona meč prvog kola na mastersu u Sinsinatiju. Duel počinje oko 2.30 iza ponoći. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RS Planeti.
Najbolji teniseri sveta preselili su se iz kanadskog Toronta u američki Sinsinati. Prvi reket Srbije Novak Đoković je na jedini turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz kategorije 1000 koji još nije osvojio došao u dobrom raspoloženju, sa željom i namerom da prekine to "prokletstvo". Prvi protivnik biće mu Amerikanac Stiv Džonson, dok će od srpskih igrača još nastupati i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Aleksandra Krunić.

Ukoliko Đoković prebrodi prvu prepreku čeka ga bolji iz duela Francuza Adrijana Manarina i Italijana Marka Čekinata.
Da srpski as ima težak žreb najbolje govori da mu je u trećoj rundi potencijalni protivnik peti teniser sveta Grigor Dimitrov iz Bugarske.
Novak Đoković i Stiv Džonson, koji j etrenutno na 33. poziciji na ATP listi do sada se nisu sastajali na turu.
Na istoj strani žreba je i Filip Krajinović koji se na startu sastaje sa Holanđaninom Robinom Haseom, potom bi mogao na Aleksandera Zvereva, dok su na suprotnoj strani Rodžer Federer, Huan Martin Del Potro, Kevin Anderson, Endi Marej...
Masters u Sinsinatiju igra se za ukupan nagradni fond od 6,3 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.