Đoković protiv Ćorića za trofej u Šangaju

Izvor: RTS, 13.Okt.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Ćorića za trofej u Šangaju

Novak Đoković i Borna Ćorić igraju finalni duel na Mastersu u Šangaju. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a od 10.30, dok kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.
Finale Mastersa u Šangaju donosi nam duel najboljeg srpskog tenisera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novaka Đokovića i mladoh Hrvata Borne Ćorića.

Dva igrača su odigrali dva međusobna duela i u oba je slavio Novak i to bez izgubljenog seta. U Madridu 2016. godine Đoković je trijumfovao 6:2, 6:4, dok je na ovogodišnjem Monte Karlu Hrvat bio nešto "žilaviji" – 7:6, 7:5.
Novak se bori za svoj četvrti trofej u Šangaju, ukupno 32. na turnirima iz Masters serije. S druge strane, Ćorić ima dva trofeja u karijeri, u Marakešu prošle i u Haleu ove godine.
Đoković u četiri prethodna meča na ovogodišnjem turniru u Šangaju nije izgubio set, ubedljivo su savladani Šardi, Čekinato, Anderson i Zvezrev.
Ćorić je odigrao meč više, savladao je Vavrinku, Klana, Del Potra, Ebdena i Federera, a izgubio je samo jedan set, u prvom kolu turnira.

Đoković je protiv Zvezreva u polufinalu odigrao svoj 1.000. meč na ATP turu, istovremeno izborio drugo mesto na listi od narednog ponedeljka, a trofej u kineskom gradu bila bi kruna fantastične nedelje.
Meč između Đokovića i Ćorića na programu je u nedelju od 10.30, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.
Kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem Internet portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbojkašice protiv Japanki počinju napad na medalju

Izvor: RTS, 13.Okt.2018

Odbojkašice Srbije igraju protiv domaće selekcije prvi meč fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu u Japanu. Meč je na programu u nedelju u 12.20, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. . Izabranice Zorana Terzića...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.