Đoković protiv Čilića za prvi trofej u sezoni

Izvor: RTS, 24.Jun.2018, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Čilića za prvi trofej u sezoni

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaje se u finalu Kvinsa u Londonu sa najboljim hrvatskim teniserom Marinom Čilićem. Meč je na programu od 15.35, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Đoković je plasman u finale izborio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedivši redom Milmana, Dimitrova, Manarina i Šardija.

Čilić je sa druge strane savladao Verdaska, Milera, Kverija i Kirjosa, a meč protiv Novaka Đokovića biće mu drugo uzastopno finale na Kvinsu.
U međusobnim duelima Novak ima apsolutnu prednost nad hrvatskim teniserom. Odnos pobeda je 16:1 za Novaka, a poslednju pobedu odneo je Čilić u četvrtfinalu turnira u Parizu 2016. godine. 
Titulu na turniru u Londonu prošle godine je odneo Španac Felisijano Lopez, koji je u finalu  bio bolji upravo od Čilića.
Čilić je trenutno šesti teniser na ATP listi, dok je Đoković 22. 
Đoković je prošle godine propustio turnir u Kvinsu zbog povrede, turnir koji nosi epitet generalne probe za treći Grend slem sezone – Vimbldon.
Meč je na programu od 15.35, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković poražen u finalu Kvinsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji titulu na turniru u Kvinsu, pošto je danas u finalu izgubio od Hrvata Marina Čilića sa 5:7, 7:6 (7:4), 6:3...Đoković je propustio meč loptu u finišu drugog seta, imao i prednost od 4:1 u taj-brejku, ali nije uspeo da privede meč kraju...Čiliću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Novak opet posrnuo, Čiliću titula u Kvinsu!

Izvor: B92, 24.Jun.2018

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, poražen je u finalu Kvinsa od Marina Čilića, posle tri odigrana seta, preokreta i velike 'maratonske' borbe...Hrvatski teniser je posle tri časa igre bio bolji od nekada najboljeg igrača sveta – 5:7,7:6 (4), 6:3...Čilić je tako došao do svoje 18. titule...

Nastavak na B92...

POVEO PA STAO: Novak prokockao šansu, Čilić odbranio titulu u Kvinsu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2018

Najbolji srpski teniser nije uspeo da osvoji prvi trofej posle godinu dana...Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra prvo finale u ovoj sezoni. Prvom reketu Orlova rival u borbi za pehar Kvinsa biće šesti igrač ATP liste Marin Čilić iz Hrvatske...ORLOVI IMAJU REŠENJE ZA SELESAO: Srpski stručnjak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković: Težak poraz, ali forma je došla u pravom trenutku

Izvor: B92, 24.Jun.2018

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je posle poraza od Marina Čilića u finalu Kvinsa da na meč mora da gleda sa pozitivne strane.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.