Đoković protiv Cicipasa za titulu u Dubaiju

Izvor: RTS, 29.Feb.2020, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Cicipasa za titulu u Dubaiju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Stefanosa Cicipasa finale na ATP turniru u Dubaiju. Đoković i Cicipas se sastaju od 16 časova po srednjoevropskom vremenu, tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Novak će imati priliku da osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << treći trofej ove sezone, posle ATP kupa i Australijan opena, nakon neverovatnog polufinala protiv Gaela Monfisa.

Osvajač 17 grend slem titula je spasao dve meč lopte i napravio veliki preokret, za 17. trijumf nad Francuzem.
Sada ga očekuje još teži posao sa Cicipasom, koji je lako izašao na kraj sa Danijelom Evansom, a najveći problem tokom celog turnira imao je u četvrtfinalu protiv Jan-Lenarda Štrufa.
Đoković i Cicipas do sada su se sastali četiri puta - trenutni rezultat je 2-2 u pobedama, uz poslednji trijumf Srbina na mastersu u Parizu. Tada je Grku prepustio samo tri gema.
"Stefanos je jedan od lidera mlade generacije, posvećen, talentovan, harizmatičan, interesantan, veoma ga dobro poznajem, može da se kaže da kad je igrao među juniorima da se znalo da će biti veliki i to pokazuje. Vredan je svakog uspeha, igrao je sjajan tenis ove nedelje. To je finale, svako može da dobije, dođite sutra, biće sjajan meč i atmosfera", rekao je Novak.
Ukoliko Novak trijumfuje od ponedeljka će imati 10.220 bodova, dok će Cicipas trijumfom doći na 4.945 (+200), ali će ostati na šestoj poziciji.
Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.794.840 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balkanska pustinjska pravila

Izvor: MozzartSport.com, 29.Feb.2020

Nakon preživljenog trilera, iz kojeg se izvukao ne dozvolivši Gaelu Monfisu da iskoristi barem jednu od tri vezane meč lopte i da ga prvi put u 17 odmeravanja pobedi, Novak Đoković danas ide na titulu u Dubaiju. U pitanju je naravno nama dobropoznati ATP 500 turnir koji je naš as osvajao u četiri...

Nastavak na MozzartSport.com...

NOLE JE KRALJ DUBAIJA! Đoković pokorio UAE i nastavio pobedonosni niz u 2020. godini

Izvor: Kurir, 29.Feb.2020

Najbolji teniser sveta Novak Djoković peti put u karijeri osvojio je titulu na turniru u Dubaiju, pošto je danas u finalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 6:4.

Nastavak na Kurir...

Novak dobio specijalni poklon posle titule u UAE

Izvor: OkRadio.rs, 01.Mar.2020, 02:34

Posle slavlja u finalu protiv Grka Stefanosa Cicipasa (6:3, 6:4), Novak je uz veliki trofej i novčanu nagradu, na poklon dobio zlatnu vizu Ujedinjenih Arapskih Emirata Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je specijalan poklon po osvajanju petog trofeja na turniru u Dubaiju.    Posle slavlja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.