Novak Đoković ispao sa Adrija Tura

Izvor: B92, 14.Jun.2020, 16:47

Novak Đoković ispao sa Adrija Tura

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Adrija Tura pošto je izgubio drugi set od Aleksandra Zvereva.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ispao je sa Adrija Tura, iako je u prvom setu "počistio" Sašu Zvereva posle 12 odigranih minuta.

U drugom setu je Zverev napravio brejk i potom osvojio isti, što je značilo da će verovatno Krajinović otići u finale, a da će Novak Đoković sigurno ispasti.

Podsetimo, Filip Krajinović je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedio Novaka Đokovića (4:2, 2:4, 4:1), a u nedelju preslišao Viktora Troickog dopustivši mu samo tri gema na celom meču.

Zbog jednakog broja pobeda, Krajinović je bio jači "u krugu", pošto je Novak mogao da pobedi 2-1, ali samo ukoliko uz izgubljen set uspe da stigne Filipovih +10, što je mogao samo sa maksimalnih 3:4, 4:0, 4:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.