Đoković preko Džonsona do drugog kola Sinsinatija

Izvor: RTS, 14.Avg.2018, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preko Džonsona do drugog kola Sinsinatija

Novak Đoković je savladao Amerikanca Stiva Džonsona sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6 i plasirao se u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju. Snimak ovog duela možete pogledati od 13.30 na Prvom programu RTS-a. Naredni rival biće mu Francuz Adrijan Manarino.
Novak je teže nego što se očekivalo slomio otpor Amerikanca. Posle velike borbe ipak je uspeo da savlada solidnog protivnika i domogne se drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kola turnira, gde ga očekuje Adrijan Manarino.

Ravnopravna igra u prvom setu. Nije bilo uzbuđenja do samog finiša. Prvi je zapretio Amerikanac u devetom gemu, kada nije iskoristio brejk šansu. Već u narednom gemu Novak oduzima servis protivniku, koji nije imao prilike za popravni – 6:4 u prvom setu.
Đoković je dobro krenuo u nastavku, uz rani brejk poveo je sa 3:0 u drugom setu. Međutim, Amerikanac se nije predavao. Krenuo je na sve ili ništa i uspeo da preokrene rezultat. Uz dva brejka, vezuje četiri gema i vodi sa 4:3. Novak uspeva da vrati brejk i ponovo preuzme kontrolu nad mečom.
Posle osvojenog servis-gema, na protivnikov servis osvaja prvu meč-loptu. Nakon izjednačenja dolazi do druge prilike. Još tri šanse odlaze odlazi u nepovrat. Potom protivnik nije iskoristio gem-loptu. Ipak, Džonson uspeva da se izvuče i osvoji servis-gem – 5:5.
Novak ponovo lako osvaja svoj servis, a na servis protivnika osvaja dve vezane meč-lopte. Đonson uspeva da se izvuče, preokrene rezultat i osvoji gem – 6:6. Set je rešen u taj-brejku.
Teniseri su razmenili po dva mini-brejka na startu. Prvi koji je osvojio svoj servis bio je naš teniser – 3:2. Potom su teniseri razmenili po još jedan mini-brejk. Zatim naš teniser osvaja tri vezane meč-lopte. Prvu na servis protivnika nije uspeo da iskoristi. Drugu koristi i stavlja tačku na ovaj meč – 7:4 u taj-brejku.
Snimak duela Đokovića i Džonsona možete pogledati od 13.30 na Prvom programu RTS-a. 
Naredni rival Novaku Đokoviću u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju biće Francuz Adrijan Manarino.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deveta meč lopta donela Đokoviću drugo kolo Sinsinatija

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo sedmog Mastersa u sezoni koji se igra u Sinsinatiju...Novak Đoković savladao je domaćeg tenisera Sema Džonsona u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju i do drugog kola došao pobedom u dva seta 6:4, 7:6...Đoković je od početka meča...

Nastavak na N1 televizija...

Ðoković preko Džonsona do drugog kola Sinsinatija

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2018

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiji, pošto je sa 2:0 u setovima - 6:4, 7:6 savladao Amerikanca Stiva Džonsona...U drugom kolu Ðoković će na terenu odmjeriti snage sa francuskim teniserom Adrijanom Manarinom...Trofej Mastersa u Sinsinatiju je jedini...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ðoković slomio Džonsona devetom meč-loptom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2018

Naš najbolji teniser je u prvom kolu turnira iz masters serije u Sinsinatiju savladao američkog igrača sa 6:4, 7:6 (7:4), a sledeći protivnik biće mu Francuz Adrijen Manarino...Đoković, deseti na svetskoj listi, krenuo je s pobedom na jedinom turniru iz masters serije na kojem nema trofej, a pet...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.