Đoković pred početak Dejvis kupa: Drago mi je što smo tu svi iz 2010. godine

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pred početak Dejvis kupa: Drago mi je što smo tu svi iz 2010. godine

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je ekipa vredno trenirala prethodnih dana i spremno dočekuje sutrašnji start Dejvis kupa protiv Japana u Madridu. Meč između Srbije i Japana igra se u sredu od 11 sati, uz direktne prenose na Prvom programu RTS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Drago mi je što sam ponovo sa tom zlatnom reprezentacijom iz 2010. godine, u kompletu. Ziki (Nenad Zimonjić) je selektor, Viktor i Janko su u ekipi, a imamo i Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića, koji su predvodnici neke nove generacije, koja će nositi boje naše zemlje u nekim narednim takmičenjima", rekao je Novak.

On je dodao da Japance ne treba potcenjivati, bez obzira na to što Kej Nišikori neće igrati, pošto imaju borbene tenisere.
Meč između Srbije i Japana igra se u sredu od 11 sati uz direktne prenose na RTS 1.
Rezultate i raspored finalnog turnira Dejvis kupa možete videti ovde.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK ĐOKOVIĆ UPUTIO PORUKU NACIJI IZ MADRIDA: Srbija do Tokija! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 20.Nov.2019, 10:04

Najbolji srpski teniser Novak Đoković istakao je da Srbija spremno dočekuje start Dejvis kupa u Madridu.

Nastavak na Kurir...

Ubedljivi Krajinović doneo vođstvo Srbiji

Izvor: RTS, 20.Nov.2019

Pobedom Filipa Krajinovića nad Juičijem Sugitom Srbija je povela 1-0 protiv Japana na završnom turniru Dejvis kupa. Krajinović je odigrao odlično i pobedio Sugitu rezultatom 6:2, 6:4. . "Orlovi" nisu mogli da zamisle bolji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.