Djoković potvrdio da neće igrati u Madridu

Izvor: Beta, 28.Apr.2021, 17:38

Djoković potvrdio da neće igrati u Madridu

Najbolji teniser sveta Novak Djoković potvrdio je danas da neće učestvovati na predstojećem masters turniru u Madridu."Žao mi je što ove godine neću putovati u Madrid i što se neću videti sa svojim navijačima. Prošle su već dve godine, dosta vremena. Nadam se da se vidimo sledeće godine", poručio je Djoković, objavljeno je na tviter nalogu turnira.Masters u Madridu je otkazan prošle godine zbog pandemije korona virusa, a Djoković je trebalo da brani titulu osvojenu 2019. godine tako da će ostati bez 500 bodova. Prvi nosilac turnira u Madridu biće Španac Rafael Nadal koji bi se eventualnom pobedom smanjio zaostatak za Djokovićem na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Coronavirus,   Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković potvrdio da neće igrati u Madridu

Izvor: Danas, 28.Apr.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković potvrdio je danas da neće učestvovati na predstojećem masters turniru u Madridu.

Nastavak na Danas...

Đoković: Žao mi je što neću igrati u Madridu

Izvor: RTS, 28.Apr.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da mu je žao što neće učestvovati na turniru u Madridu. Posebnom porukom na društvenim mrežama obratio se organizatorima i navijačina istakavši da se nada da će se videti sledeće godine. . Đoković je odlučio da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.