Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 12:56

Đoković pomaže Mariju u povratku na teren

Najbolji teniser sveta Novak Đoković treniraće ovog vikenda u Rimu sa Endijem Marejem pripremajući se za turnir u glavnom gradu Italije. Mari se na teren vratio posle duže pauze zbog povrede, a srpski as će pomoći svom dugogodišnjem rivalu da se što bolje pripremi.
Turnir u Rimu biće dobra priprema za obojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenisera za drugi Grend slem u sezoni na Rolan Garosu, a škotski teniser je u izjavama za engleske medije istakao da će trenirati sa Novakom Đokovićem.

„Želim da vežbam tako kako bih bio među najboljim igračima. U nedelju imam zakazan trening sa (Dijegom) Švarcmanom, a popodne sa Novakom (Đokovićem). Želim da igram protiv najboljih igrača, jer mislim da će mi to pomoći da brže poboljšam igru.", rekao je Endi Mari za Bi Bi Si.
Mari je odlučio da trenira sa nekada najvećim rivalom, sa kojim je često imao žestoke borbe na teniskom terenu.
Poslednji put, Đoković i Marej nadmetali su se 2017. godine na turniru u Dohi, a do sada su se sastajali 36 puta. Novak je pobedio 25 puta, dok je Endi slavio u 11 navrata.
U više navrata tokom zajedničke karijere naš teniser je suparniku pružao podršku i trenirao sa njim pri povratku na teren posle oporavaka od povreda. 
Obojica će igrati na Mastersu u Rimu, pa će Mari igrati kvalifikacije za Otvoreno prvenstvo Francuske ukoliko ne dobije specijalnu pozivnicu za glavni žreb.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.