Izvor: RTS, 17.Jan.2021, 15:43

Đoković pokrenuo "pobunu" i tražio iste uslove za sve učesnike AO

Španski teniski magazin "Punto de brejk" navodi da je prvi teniser sveta Novak Đoković pokrenuo neku vrstu pobune na Australijan openu i traži iste uslove za sve učesnike prvog grend slema. Đoković je navodno napisao pismo direktoru turnira Kregu Tajliju u kojem je izneo niz zahteva koje želi da budu ispunjeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prvi reket planete je dobio povlašćen tretman na Ozi openu jer je, zajedno sa još pet najboljih na svetu, smešten u Adelejd, ali ga to nije sprečilo da pomogne i ostalima.

Novak je reagovao na to što se igrači u Melburnu osećaju kao da su u zatvoru i sastavio niz zahteva za čelnike Australijan open.
Punto de brejk navodi da, između ostalog, od Tajlija traži sledeće:
– Opremu za fitnes i trening u svim sobama.
– Smanjenje dana u izolaciji, ukoliko se ispostavi da su igrači negativni.
– Dozvola za posetu glavnom ili kondicionom treneru, te mogućnost da oni budu smešteni na istom spratu u hotelu.
– Premeštaj što većeg broja igrača u privatne kuće sa teniskim terenima.
Australijan open je na pogramu od 8. do 21. februara, igra se za nagradni fond od 55.240.000 dolara, a titulu brane Đoković i Sofija Kenin.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Australijske vlasti odbile sve Đokovićeve zahteve

Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 11:32

Zahtevi koje je Novak Đoković poslao organizatorima Australijan opena u želji da svi učesnici dobiju iste uslove tokom boravka na turniru, odbijeni su jednoglasno i neće biti ispunjeni. Australijske vlasti odbile su zahteve prvog tenisera planete i predsednika Udruženja igrača (PTPA). ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.