Đoković počinje novu sezonu ranije nego što su mnogi očekivali

Izvor: Press, 05.Okt.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković počinje novu sezonu ranije nego što su mnogi očekivali

Najbolji srpski teniser će ipak imati pripremni turnir pred Australijan open.
Foto: Tanjug/AP
Najboji srpski teniser Novak Ðoković posle oporavka od povrede novu sezonu najverovatnije počinje na turniru u australijskom Brizbejnu, javljaju lokalni mediji.
Ðoković, koji je u julu zbog povrede lakta završio ovu sezonu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << učešća na Vimbldonu, trebalo bi da nastupi na turniru iz serije 250 zajedno sa Rafaelom Nadalom i Endijem Marijem, za razliku od Rodžera Federera koji će u to vreme igrati na Hopman kupu.
Bivši svetski broj jedan je tokom oproštajne utakmice Dušana Ivkovića u Atini najavio da će novu godinu otvara u Australiji, ali nije otkrio gde tačno.
Mnogi su ipak spekulisali da bi Novaku prvi turnir mogao da bude i sam Australijan open, ali će ipak odigrati jedan pripremni turnir pre prvog Gren slema sezone.
Turnir u Brizbejnu na programu je od 1. do 8. januara 2018. i igra se za nagradni fond od 437.380 dolara, a titulu brani Bugarin Grigor Dimitrov.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.