Djoković pobedio Nadala, Srbija izjednačila u finalu ATP kupa

Izvor: Beta, 12.Jan.2020, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković pobedio Nadala, Srbija izjednačila u finalu ATP kupa

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je danas na 1:1 protiv Španije u finalu ATP kupa u Sidneju, pošto je Novak Djoković pobedio prvog igrača sveta Rafaela Nadala posle dva seta, 6:2, 7:6.Drugi teniser sveta Djoković je pobedio za sat i 52 minuta.On je lako dobio prvi set, oduzeo je servis Nadalu u prvom i sedmom gemu. U drugom setu je bilo neizvesnije i borbenije, teniseri su osvajali gemove na svoje servise pa je odigran taj-brejk, koji je srpski igrač dobio sa 7:4.Kasnije je na programu meč dublova, koji će odlučiti pobednika.Prvi poen Španiji ranije danas doneo je Roberto Bautista Agut, pobedom protiv Dušana Lajovića 7:5, 6:1.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP kup - Srbija izjednačila, kad je teško, Novak!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020

Dobre vesti nakon poraza Lajovića...Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je rezultat u finalu ATP kupa u Australiji pošto je Novak Đoković savladao Rafela Nadala rezultatom 2:0 (6:2, 7:6)...Nakon što je Dušan Lajović izgubio prvi duel protiv Roberta Aguta Batiste, Đoković je uspeo da trijumfuje...

Nastavak na Sportske.net...

Đoković nokautirao Nadala, Srbija izjednačila u finalu ATP Kupa

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2020

​Novak Đoković je u finalu ATP kupa pobedio Rafaela Nadala sa 6:2, 7:6(4) i tako ne samo došao do 29:26 u međusobnim okršajima, već je trijumfom nad trenutno najbolje rangiranim teniserom svijeta poravnao rezultat na 1:1, pa će nadmetanje dublova odlučiti o tome kome će pripasti pehar u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

UŽIVO: Srbija ima set i brejk u drugom u meču dubla protiv Španije

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2020

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je danas na 1:1 protiv Španije u finalu ATP kupa u Sidneju, pošto je Novak Đoković pobedio prvog igrača sveta Rafaela Nadala posle dva seta, 6:2, 7:6 Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je danas na 1:1 protiv Španije u finalu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.