Djoković pobedio Hačanova za polufinale turnira u Astani (VIDEO)

Izvor: Beta, 07.Okt.2022, 16:09

Djoković pobedio Hačanova za polufinale turnira u Astani (VIDEO)

Sedmi teniser sveta Novak Djoković plasirao se danas u polufinale turnira u Astani, pošto je pobedio ruskog igrača Karena Hačanova sa 6:4, 6:3.Srpski igrač je savladao 18. tenisera sveta za sat i 29 minuta.Djoković je odlično otvorio meč i poveo sa 3:0, ali je Hačanov osvojio naredna tri gema i izjednačio rezultat.Teniseri su potom čuvali svoje servise sve do 10. gema, kada Djoković koristi set i brejk loptu.U drugom delu igre srpski teniser je jedini brejk napravio u četvrtom gemu, a do kraja je sačuvao prednost.Djoković će u polufinalu igrati protiv pobednika meča izmedju četvrtog tenisera sveta Rusa Danila Medvedeva i španskog igrača Roberta Bautiste Aguta (21. na ATP listi).Prvo polufinale čine šesti teniser sveta Grk Stefanos Cicipas i deveti igrač na ATP listi Rus Andrej Rubljov.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev savladao Bautista-Aguta i zakazao polufinale sa Đokovićem

Izvor: RTS, 07.Okt.2022

Ruski teniser Danil Medvedev za samo sat vremena pobedio je Bautista-Aguta u četvrtfinalu ATP turnira u Astani, rezultatom 2:0 (6:1, 6:1). Medvedev će u polufinalu igrati protiv Novaka Đokovića koji je ranije savladao Hačanova. . Samo sat i šest minuta igre bilo je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.