Đoković o Nadalovoj povredi: Nisam uopšte iznenađen, mnogo puta je to uradio

Izvor: B92, 01.Jun.2022, 01:58

Đoković o Nadalovoj povredi: Nisam uopšte iznenađen, mnogo puta je to uradio

Novak Đoković je posle poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa prokomentarisao fizičko stanje Rafaela Nadala.

Nadal je u četvrtfinalu turnira izbacio Novaka pobedom od 3-1 u setovima.

Tokom celog turnira Rafa je govorio o povredi stopala, zbog je izgubio jedan meč na Mastersu u Rimu i za koju je rekao da je uvek tu, odnosno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada neće biti zalečena.

Govorio je i početkom turnira da nekoliko dana pred turnir nije bio siguran da li će uopšte moći da se takmiči, ali je u zasad pet mečeva u Parizu izgledao fenomenalno što se tiče fizičke spreme.

"Nisam video da je imao bilo kakve probleme. Nije me to uopšte iznenadilo. Nije ovo prvi put da, dva dana nakon što zbog povrede ne može da hoda, izađe na teren stoprocentno fizički spreman. To je već uradio mnogo puta tokom svoje karijere, tako da nisam iznenađen", rekao je Đoković posle meča.

Rafa je u osmini finala (protiv Ože-Alijasima) i u četvrtfinalu odigrao više od osam sati tenisa, a sada ga očekuje duelsa Zverevim u polufinalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.