Đoković o Central parku: Vratiću se za vikend da đuskam

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković o Central parku: Vratiću se za vikend da đuskam

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vreme u Njujorku provodi na različite načine, a pre nekoliko dana je bio u Centralnom parku, gde je uživao u muzici. Đoković je otkrio da voli dinamičnost u najpoznatijem američkom gradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prvi reket planete voli da obiđe grad sa porodicom i oseti atmosferu Njujorka.

"Njujork je jedan dinamičan, energičan grad, koji nudi dosta mogućnosti, fantasičnih restorana... Ima taj Centralni park u kojem najviše vremena provodimo, pogotovo vikendom. Ima mnogo ljudi i porodica. Vrlo je živo, mnogo porodica dolazi i stvara tu kulurološku atmosferu, instrumentima, plesom... Bilo je veoma zabavno, tako da ću se za vikend opet vratiti da đuskam", rekao je Đoković za RTS.
Naš reporter Aleksandar Žigić je na Ju-Es openu razgovarao i sa srpskim navijačima koji očekuju da Novak osvoji novi pehar.
On će u noći između petka i subote igrati protiv Denisa Kudle u trećem kolu poslednjeg grend slema sezone.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.