Đoković nije hteo da se vakciniše, mrzeo sam njegovo izuzeće

Izvor: B92, 19.Jan.2022, 19:44

"Đoković nije hteo da se vakciniše, mrzeo sam njegovo izuzeće"

Australijski trener Deren Kejhil poslednji je u nizu onih koji su dali svoj sud u vezi sa slučajem Novaka Đokovića.

Nekadašnji trener Ane Ivanović je istakao da medicinsko izuzeće ne treba da dobiju ljudi sa stavom prema vakcinaciji kakav ima srpski teniser.

"Mrzeo sam izuzeće jer mislim da je ono za ljude koji žele da se vakcinišu ali ne mogu jer su imali koronu i onda moraš da čekaš nekoliko meseci da se vakcinišeš. Novak nikada nije hteo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vakciniše tako da sam mrzeo njegovo izuzeće“, izjavio je Kejhil.

Potom je dodatno objasnio svoj stav.

"Ako imaš neko oboljenje ili nešto što te sprečava da se vakcinišeš onda nema problema, ali ovo mi se nije svidelo od početka. Bilo je od početka problematično i bivalo je sve gore i gore. Odgovornost je na Australijskoj teniskoj federaciji. Ne bih voleo da Kreg Tajli ovo skine sa svojih leđa", zaključio je nekadašnji trener Lejtona Hjuita i Andree Agasija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIVŠI TRENER ANE IVANOVIĆ NAPAO NOVAKA: Đoković je PROBLEMATIČAN, ne sviđa mi se njegov stav!

Izvor: Kurir, 20.Jan.2022, 00:20

Australijski trener Deren Kejhil poslednji je u nizu onih koji su dali svoj sud u vezi sa slučajem najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.