Đoković nastavlja pohod na Vimbldonu

Izvor: RTS, 05.Jul.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković nastavlja pohod na Vimbldonu

Novak Đoković igra protiv Argentinca Orasija Sebaljosa meč drugog kola na Vimbldonu. Susret počinje oko 14.50. Direktan prenos je na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.
Posle sjajnog starta i ubedljive pobede nad Amerikancem Tenisom Sandgrenom od 3:0, pred Novakom je novi izazov, duel sa Argentincem Orasijom Sebaljosom. Ukoliko naš teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prikaže igru kao u prvom kolu, neće imati većih problema da savlada i ovu prepreku.

Novak je bio ubedljiv u prvom kolu protiv Sandgrena – 6:3, 6:1, 6:2, za 96 minuta igre. Na terenu je delovao odlično i pokazao da mu je forma u daljem usponu. Servis ga je odlično služio, a protivniku je u celom meču dozvolio samo jednu brejk priliku, i to u trećem setu koju je Amerikanac uspeo da iskoristi.
Argentinac Sebaljos je u prvom kolu nadigrao zemljaka Gvida Andreocija sa 3:1, po setovima 4:6, 7:6, 6:4, 6:4.
Đoković je trenutno 21. na ATP listi, a Sebaljos 126. Njih dvojica do sada su odigrali samo jedan meč, prošle godine u Dohi, slavio je naš teniser sa 2:0 (6:3, 6:4).
Susret počinje oko 14.50. Meč je postavljen kao treći na terenu broj dva, na kome program počinje u 12 časova. Prvo se igra meč ženskog singla između Britanke Kejti Bolter i Japanke Naomi Osake. Potom na teren izlaze da dovrše meč Kevin Anderson i Andreas Sepi – 6:4, 6:7, 6:3, 1:1.
Direktan prenos je na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEKA GA DUEL SA ARGENTINCEM: Poznato je KAD će Đoković izaći na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2018

Srpski teniser boriće se za treće kolo Vimbldona...Novak Đoković je uspešno prošao prvu prepreku na Vimbldonu. On je pobedio Tenisa Sandgrena rezultatom 3:0, a u četvrtak ga očekuje duel drugog kola sa Argentincem Orasijom Sebaljosom...ŽIVOTE MOJ! Supruga Janka Tipsarevića poslala mu PRELEPU...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković ekspres "prešao" preko Sebaljosa

Izvor: RTS, 05.Jul.2018

Đoković – Sebaljos 3:0 (6:1, 6:2, 6:3). Novak je ekspresno savladao Argentinca Orasija Sebaljosa i plasirao se u treće kolo Vimbldona, gde ga očekuje duel Britanace Kajlom Edmundom. . Lakši trening za Novaka Đokovića...

Nastavak na RTS...

UŽIVO: Đoković - Sebaljos 3:0

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2018

Najbolji srpski teniser u drugom kolu Vimbldona igra protiv Argentinca Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra meč drugog kola Vimbldona. Posle ubedljivog trijumfa protiv Sandgrena na otvaranju londonskog grend slema, nekada prvi reket planete izlazi na megdan Argentincu Orasiju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.