Djoković napredovao do šestog mesta na ATP listi

Izvor: Beta, 20.Avg.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković napredovao do šestog mesta na ATP listi

Srpski teniser Novak Djoković ostvario je značajan napredak na danas objavljenoj ATP listi.Novak Djoković je napredovao četiri mesta i sada je šesti teniser sveta.On je popravio poziciju dan pošto je trijumfovao u Sinsinatiju i tako postao prvi u istoriji koji je osvojio sve turnire master serije.Iza Djokovića su ostali Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Dominik Tim, David Gofan i Džon Izner.Rafael Nadal je i dalje prvi na ATP listi, ispred Rodžera Federera i Huan Martin Del Potra, dok je na četvrtom mestu Kevin Anderson.Srbija medju 100 najboljih ima još trojicu tenisera, nakon što je Viktor Troicki ispao i sada je 102.Filip Krajinović je sa 31. pao na 32. mesto, dok je Dušan Lajović sada 62. što je napredak za dve pozicije.Laslo Djere je zadržao 90. mesto.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đoković napredovao do šestog mesta na ATP listi

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2018

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je značajan napredak na danas objavljenoj ATP listi...Novak Đoković je napredovao četiri mesta i sada je šesti teniser sveta...On je popravio poziciju dan pošto je trijumfovao u Sinsinatiju i tako postao prvi u istoriji koji je osvojio sve turnire master...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.