Đoković mi prišao u Tokiju: Da li je sve u redu? VIDEO

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 11:09

"Đoković mi prišao u Tokiju: 'Da li je sve u redu?'" VIDEO

Nije tajna da je Novak Đoković jedan od omiljenijih igrača na ATP turu među kolegama.

To je potvrdio i 29-godišnji argentinski teniser Federiko Korija, trenutno 62. teniser sveta, sa kojim je Đoković u Beogradu slikao selfi i objavio ga na svom profilu.

Iza toga stoji priča koju je Korija otkrio gostujući na "ESPN" i tom prilikom u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << studiju je ispričao anegdotu sa Olimpijskih igara u Tokiju.

"Sa Noletom imam jako dobru priču iz Tokija. Zato što sam ga pitao za selfi u Beogradu, a on je postao viralan. On je to objavio na svom Instagramu, svom ličnom Instagramu, fotografiju sa mnom, i počeo sam od tada da ga pozdravljam na svakom turniru. Svaki put kad ga vidim moram da mu čestitam, jer on uvek nešto osvoji", počeo je Korija.

"I dobro, bili smo u Tokiju i ušao sam u svlačionicu sa Franom Serundolom i Andresom Moltenijem. Ušli smo u svlačionicu i tamo je bio Đoković i ostvarili smo vizuelni kontakt. Naravno da mi nije palo na pamet da odem do njega, ali onda je počeo da prelazi svlačionicu i da ide u mom pravcu, prema meni, možete li verovati?"

"Šališ se?", pitao je jedan od voditelja, a Korija je nastavio, "Ne! Dolazi do mene i kaže mi: 'Prijatelju moj! Da li je sve u redu?'".

Korija je oduševljeno uzvratio.

"'Nole, prijatelju. Čestitam''. Zato što je upravo osvojio Vimbldon", objasnio je Argentinac i potom nasmejao sve u studiju.

"Novak se pozdravio i otišao, A ja sam prijateljima rekao: 'Ovaj Nole. Tako je zahtevan!'", rekao je Korija.

Istakao je i kakvo je mišljenje drugih igrača o Đokoviću.

"Kada igrači dolaze ovamo na čelendžere, ili u Akapulko i Los Kabos, čuo sam ih kako pričaju takve priče novinarima. Kako su bili stidljivi i nervozni što su upoznali Novaka i koliko je on srdačan i kako ih je naterao da se osećaju opušteno", podvukao je argentinski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.